Visar 1 – 1 av 1 evenamang 1 EVENEMANG 1 EVENEMANG Inga resultat hittades
Tillgängliga datum:
Filters Sort results
Reset Apply

Ozzy Osbourne – No More Tours II

Nu finns biljetter tillgängliga för No More Tours II, som kommer att bli den absolut sista turnén för den brittiska rocklegenden Ozzy Osbourne. Den 72-åriga superstjärnan kommer att besöka Europa under januari till mars 2022 och slutligen avsluta med en serie konserter i Storbritannien. Detta är faktiskt Ozzys andra ”sista” turné, som kommer trettio år sedan turnén 1992 ”No More Tours”.

Biografi

Ozzy föddes i Birmingham i december 1948 och fick sitt namn under mitten av 70-talet som sångare för Black Sabbath, en av Storbritanniens mest betydande och framstående heavy metal-grupper. Hans väldokumenterade drog- och alkoholproblem ledde till att han avskedades från Sabbath 1979, men under de följande fyra decennierna har han haft en enorm solokarriär, inte bara på scenen utan också på skärmen som en älskad tv-personlighet och realitystjärna.

Förutom hans Sabbath-produktion har Ozzy släppt ett dussin soloalbum genom sin karriär, varav mer än hälften uppnått multipel platinastatus. ”The Prince of Darkness”, som han också kallas, har till och med bidragit till ytterligare sabbatsalbum genom åren där han även deltog i bandets avskedsturné som hade sitt slut i början av 2017.

Hall of Fame

Ozzy Osbourne har valts in i Rock and Roll Hall of Fame vid flera tillfällen, både i USA och hans hemland Storbritannien. I det senare både som soloartist och som medlem i Black Sabbath. Totalt har han sålt mer än 100 miljoner album, vilket gör honom till en av musikhistoriens allra största artister. Han har en stjärna på Hollywood Walk of Fame och har fått flera utmärkelser för sitt enorma bidrag till både metal- och rockmusiken.

Ironiskt nog är Ozzy i många kretsar mer känd som en ständigt närvarande reality-TV-stjärna, tack vare den kolossala globala framgången för ”The Osbournes” där han framträder tillsammans med hans fru Sharon och barnen Jack och Kelly. Han har också gjort många andra framträdanden i familjeprojekt under de senaste två årtiondena.

Ozzy Osbournes avskedsturné

I slutet av 2017 tillkännagavs Ozzy som huvudnummer för ett antal konserter runtom i Europa, vilket skulle utgöra den första delen av hans sista världsturné någonsin – No More Tours II. Biljetter till Ozzy Osbournes konserter har alltid varit hårt eftertraktade och här rådde inget undantag när hundratusentals biljetter såldes redan första dagen biljetterna gick till försäljning.

Osbourne menade då att detta inte skulle vara ett slut på hans livekonserter men att denna körning skulle vara den sista stora turnén i hans långa karriär. Han har byggt upp ett otroligt CV med turnéer och livekonserter där hans engagemang och scennärvaro aldrig ifrågasatts.

Hans sista turné är planerad att fullfölja traditionen med häpnadsväckande uppsättningar, spektakulär pyroteknik och kraftfulla föreställningar som har gjort honom till den livekonsert-legend han är idag. Ozzys popularitet fortsatte att öka efter turnéstarten i och med hans samarbete med Post Malone som tog honom till nummer 8 i Billboard-listorna, vilket var hans första topp tio placering i USA på över tre årtionden.

Biljetter till Ozzy Osbourne Stockholm

Världsturnén avslutas i Europa med ett flertal konserter som går av stapeln i början av 2022. Den 19 februari 2022 uppträder Ozzy Osbourne på Friends Arena i Stockholm där han kommer ta farväl till sina svenska fans genom att framföra låtar från sin legendariska 45-åriga karriär, inklusive nummer från hans senaste album ”Ordinary Man”, vilket också är hans första album på 10 år. Biljett24 erbjuder just nu biljetter till konserten.