Visar 1 – 2 av 2 evenamang 2 EVENEMANG 1 EVENEMANG Inga resultat hittades
Tillgängliga datum:
Filters Sort results
Reset Apply

Biljetter till Bruce Springsteen & The E Street Band

Bruce Springsteen & The E Street Band kommer till Europa under 2024. Vi erbjuder just nu biljetter till konserterna i Stockholm.

Bruce Springsteen & The E Street Band: En Legendarisk Musikhistoria

Bruce Springsteen, eller ”The Boss”, är en av de mest inflytelserika artisterna i musikhistorien. Tillsammans med The E Street Band har han skapat en unik ljudbild och ett förföriskt scenframträdande som har fångat publikens hjärtan i över fyra decennier.

The E Street Band, eller ”the heart-stopping, pants-dropping, hard-rocking, booty-shaking, love-making, earth-quaking, viagra-taking, justifying, death-defying, legendary E Street Band”, består av en grupp musiktalanger som har en förmåga att förvandla varje konsert till en elektrisk showcase av energi och passion. De är Bruce Springsteens bästa vänner och följeslagare och tillsammans skapar de en musikalisk symfoni som är svår att motstå.

När de står på scen finns det bara en regel – att ge allt! Medlemmarna brinner av entusiasm och sprider sin glädje till varje hörn av arenan. Det är som om deras instrument har ett eget liv och blir till förlängningar av deras själar. Och det bästa? De gör det med ett leende på läpparna och en rytm i benen.

Kuriosa om medlemmarna i E Street Band

Bandet är som en stor familj där varje medlem har en unik personlighet och musikalisk förmåga. Gary W. Tallent  är bandets blytunga basist som spelar med en pondus som får jorden att skaka. Max Weinberg är trummisen som håller takten med en precision som får atomklockorna att avundas. Den bortgångne Clarence Clemons, ”The Big Man”, var saxofonisten som lät solen skina lite ljusare varje gång han blåste i sitt instrument, senare ersatt av sin lika talangfulla brorson Jake Clemons.

Och självklart kan vi inte glömma att nämna Steve Van Zandt, ”Little Steven”, som med sitt hårda gitarrspel och unika stil skapar ljudlandskap som får hörselnerven att vibrera. Nils Lofgren, ”The Accordion Man”, lyfter gitarren till nya höjder med sina fingerfärdigheter och charm. Pianisten Roy Bittan, ”The Professor”, ger melodin en touch av klass och elegans. Vem kan glömma Danny Federici, ”The Phantom”, som trollband publiken med sitt piano och sin dragspel? Definitivt inte hans fantastiska ersättare Charlie Giordano som nu varit med i hela 15 år.

Den multiinstrumentala violinisten Soozie Tyrell har bidragit med sin extra ljuddimension sedan 2002. Och sist men inte minst, Bruce Springsteens vackra fru, drottningen av gitarrsolon, tillika sångerskan Patti Scialfa binder samman bandets sound på ett förtrollande sätt.

Tillsammans skapar The E Street Band en magisk atmosfär som får oss att känna oss levande. Deras musik är som en känslomässig berg- och dalbana som tar oss med på en resa genom livets alla höjdpunkter och prövningar. Från ”Born to Run” till ”Dancing in the Dark”, deras låtar berör våra själar och får oss att sjunga med i varje refräng.

Bruce Springsteen & The E Street Band på Friends Arena

Biljetter till Bruce Springsteen & The E Street Band är alltid hårt eftertraktade. Missa inte chansen att uppleva musikhistoria live när The Boss och gänget äntligen besöker Stockholm och Friends Arena i juli 2024. Låt drömmarna flyga fritt och ge dig hän åt den oemotståndliga rytm som tränger in i ditt hjärta. För när allt kommer omkring är det just den energin, passionen och glädjen som Bruce med The E Street Band har förkroppsligat i över fyrtio år som gör dem till tidlösa legender inom musikvärlden. Ta på dig dina rockskor och lev ut din inre rockstjärna – världen är din scen!