Visar 1 – 1 av 1 evenamang 1 EVENEMANG 1 EVENEMANG Inga resultat hittades
Tillgängliga datum:
Filters Sort results
Reset Apply

Biljetter till P!NK 2024

P!NK, också känd som Alecia Moore, är en hyllast artist världen över. Hennes energiska framträdanden och ikoniska röst har gjort henne till en av de mest framgångsrika artisterna i modern musikhistoria. Men det är inte bara hennes musikaliska talanger som imponerar, utan även hennes engagemang för att göra världen till en bättre plats.

I sommar kan vi se P!NK i all sin prakt under hennes turné Carnival Summer Tour. Det kommer att bli en spektakulär show fylld med färg, glädje och fantastisk musik. P!NK är känd för att ge allt på scenen och verkligen underhålla sin publik, och denna turné kommer inte vara något undantag.

Carnival Summer Tour kommer att bli som en stor fest, en karneval full av glädje och dans. P!NK väntas att ta med oss på en resa genom hennes mest älskade låtar, som ”Just Like A Pill”, ”Raise Your Glass” och ”Beautiful Trauma”. Men hon kommer också att bjuda på några överraskningar och kanske till och med ge oss några nya musikaliska smakprov.

Det är inte bara musiken som P!NK kommer att fokusera på under denna turné. Hon har alltid varit engagerad när det gäller att hjälpa andra och kämpa för rättvisa. Under hennes Carnival Summer Tour kommer P!NK att samarbeta med olika välgörenhetsorganisationer för att stödja olika människorättsfrågor och göra en verklig skillnad i samhället.

Det är verkligen en unik upplevelse att få se P!NK på hennes turné i sommar. Musik, fest och välgörenhet kommer att sammanflöda till en magisk kombination som bara denna otroliga artist kan leverera. Så se till att köpa dina biljetter och var redo att delta i denna sommarfest som du aldrig kommer att glömma. P!NK på Friends Arena är en upplevelse du inte vill missa.