Visar 1 – 15 av 15 evenamang 15 EVENEMANG 1 EVENEMANG Inga resultat hittades
Tillgängliga datum:
Filters Sort results
Reset Apply

Biljetter till Les Misérables – The Arena Spectacular

Les Misérables The Arena Spectacular kommer till Sverige 2025, och det är en musikalupplevelse du inte vill missa! Med Peter Jöback i huvudrollen som Jean Valjean blir detta en magisk stund på scenen.

🎭 Berättelsen av Victor Hugo tar oss med på en gripande resa genom krossade drömmar, olycklig kärlek, passion, offer och förlösning. Musiken är fylld av ikoniska sånger som “I Dreamed a Dream”, “On My Own”, “Bring Him Home” och “One Day More”. Les Misérables är den längst spelade musikalen i världen, och den har framförts i över 53 länder och 439 städer.

🌟 Les Misérables the Arena Spectacular är en utvidgning av den enormt framgångsrika Les Misérables The Staged Concert, som spelade över 200 rekordstora föreställningar på West End. Nu kommer den till Scandinavium i Göteborg den 16-19 januari 2025Avicii Arena i Stockholm den 23-26 januari 2025, och Malmö Arena den 30 januari – 2 februari 2025. En ny extraordinär design skapad för arenor och ensemblen består av över 110 skådespelare, musiker och personal.

Så se till att säkra dina biljetter och upplev denna tidlösa klassiker live! 🎟️