Visar 1 – 2 av 2 evenamang 2 EVENEMANG 1 EVENEMANG Inga resultat hittades
Tillgängliga datum:
Filters Sort results
Reset Apply

Rod Stewart biljetter 2024

Vi erbjuder biljetter till Rod Stewart kommer till Göteborg och Stockholm i juni 2024. Se tillgängliga datum ovan.

Vem är Rod Stewart?

Rod Stewart är en brittisk sångare, låtskrivare och musiker som har haft en framgångsrik karriär som sträcker sig över flera decennier. Han föddes den 10 januari 1945 i London, England och har blivit känd för sin karaktäristiska röst och sitt dynamiska scenframträdande.

Stewart började sin musikaliska resa på 1960-talet som medlem i olika band, inklusive The Jeff Beck Group och Faces. Han fick sitt genombrott som soloartist på 1970-talet med albumet ”Every Picture Tells a Story” som innehöll hitsinglar som ”Maggie May” och ”Reason to Believe”. Sedan dess har han fortsatt att producera en rad framgångsrika album och singlar.

En av Stewarts mest kända låtar är ”Sailing” som släpptes 1975. Låten blev en internationell hit och är fortfarande en av hans mest älskade låtar. Med sin vackra melodi och Stewarts känslomättade röst har ”Sailing” blivit en tidlös klassiker.

Stewart har också gjort sig känd för sin förmåga att tolka andras låtar och göra dem till sina egna. Han har släppt flera album med covers, inklusive ”The Great American Songbook” där han framför klassiska amerikanska låtar. Hans unika tolkningar och personliga touch har gjort dessa album mycket populära bland både fans och kritiker.

Utöver sin musikkarriär har Stewart också varit känd för sin flamboyanta stil och sitt intresse för fotboll. Han är en hängiven supporter av fotbollslaget Celtic FC och har till och med spelat i välgörenhetsmatcher för klubben. Hans passion för fotboll har gjort honom ännu mer älskad av många fans världen över.

Stewart har också engagerat sig i välgörenhetsarbete och har stöttat olika organisationer genom åren. Han har bland annat varit involverad i kampen mot cancer och har donerat pengar till forskning och behandling. Genom sitt arbete har han visat att han är en artist med ett stort hjärta och en vilja att göra skillnad.

Med sin karismatiska personlighet och sitt breda register har Rod Stewart blivit en av de mest framstående artisterna inom rockmusiken. Hans låtar har berört och inspirerat människor över hela världen, och hans energiska scenframträdanden har gjort honom till en ikon på scenen.