Visar 1 – 5 av 5 evenamang 5 EVENEMANG 1 EVENEMANG Inga resultat hittades
Tillgängliga datum:
Filters Sort results
Reset Apply

Celine Dion – Courage World Tour

Celine Dions Courage World Tour återvänder till Europa för ett antal datum 2023. Den kanadensiska musikikonen lanserade Courage Tour hösten 2019 och har hittills uppträtt inför hundratusentals fans över hela Nordamerika. Mer än en halv miljon biljetter såldes för de kanadensiska och amerikanska konserterna, där publikationer som Billboard gav Celine Dion konsekvent beröm för hennes framträdanden och svepande setlista.

Vilken upplevelse erbjuder en Celine Dion-konsert?

Celine Dions mångfaldiga musikaliska bakgrund blir tydlig under de framträdanden hon hittills framfört under turnén, tack vare hennes sagolika röst och enorma skara av fans har hon trots allt sålt fler än 200 miljoner skivor världen över. Konsertbesökarna har fått uppleva över två timmar av olika hits, allt från den berömda ”My Heart Will Go On” till skyhöga ballader som ”All By Myself”. Celine Dions arv är också väl representerat med en blandning av låtar som framförts på franska och som blandats sömlöst med hennes världskända engelska hits. En cover av John Lennons ikoniska singel ”Imagine” har också frälst publiken och fått fantastiska recensioner.

Högt tryck på biljetter till Celine Dion

Turnén har runt om i världen varit så framgångsrik att flera extrakonserter har lagts till sedan biljetterna ursprungligen såldes i april 2019. Efterfrågan har långt överträffat de ursprungliga förväntningarna, med de genomgående positiva recensionerna för showerna som också hjälper till att stärka efterfrågan och öka intresset hos fansen.

Courage World Tour är Celine Dions fjortonde stora konsertturné, hennes första på nästan ett decennium, och har hittills lovordats bland både kritiker och fans. Celine kommer att uppträda i många städer över hela Europa mellan maj och september 2023, med konserter i bland annat Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Biljetter till Celine Dion Stockholm, Köpenhamn och Oslo

Celine Dions konsert i Stockholm  den 30 september 2023 blir den största konserten i Norden eftersom Friends Arena har en maximal kapacitet som närmar sig 65 000 åskådare för större konserter. Vi erbjuder biljetter till Celine Dion för samtliga datum i Skandinavien.

Den skandinaviska delen av turnén innehåller också två konserter på Telenor Arena i Oslo den 28 och 28 september. Dessförinnan spelar hon på Royal Arena i Köpenhamn, för ytterligare två konserter inför 25 000 fans per kväll. Royal Arena öppnade i början av 2017 och är en imponerande anläggning för cirka 15 000 konsertbesökare.