VARNING – Falska biljetter i omlopp

Biljett24 varnar för att falska biljetter är i omlopp på bland annat Blocket. Vi har blivit kontaktade av privatpersoner som köpt biljetter till Coldplay och Bruce Springsteen där det på biljetterna framgår vårt företagsnamn ”Biljett24”. Dessa biljetter är tyvärr falska och har aldrig utfärdats av oss.

Biljett24 utfärdar inte egna biljetter, utan företaget förmedlar enbart säkra biljetter till eftertraktade evenemang. Det framgår inte på något sätt ”Biljett24” eller ”Biljett24.se” på någon av biljetterna som vi förmedlar.

Vad ska jag göra om jag blivit lurad på falska biljetter?

Det är mycket viktigt att du anmäler händelsen till Polisen och Blocket. Vi är också tacksamma om du hör av dig till info@biljett24.se. Om du på något sätt är osäker kan du maila oss så hjälper vi dig reda ut om biljetten är falsk.

En säljare på Blocket påstår att biljetterna är köpta av er, det står inte Biljett24 på biljetterna – är biljetten falsk?

Biljett24 hjälper till att verifiera biljetter som sålts genom vår tjänst. Du kan enkelt kontakta oss på info@biljett24.se för att be oss verifiera biljetter som vi förmedlat. Vi behöver veta namn på personen som köpt biljetterna från oss samt bokningsnummer från Biljett24.