Justin Bieber – Stockholm
TELE2 ARENA UPPSKJUTEN

695 kr - 1 995 kr

Välj antal biljetter

Konserten är uppskjuten. Vi inväntar besked från arrangören om nytt datum. Köpta biljetter kommer gälla till det nya datumet som publiceras på denna sida så fort vi vet mer.
Max 10 biljetter per bokning.

Golden Circle (Fr. 13 år)
1 995 kr
Ståplats (Fr. 13 år)
1 195 kr
Sittplats Kategori 1
1 295 kr
Sittplats Kategori 2
995 kr
Sittplats Kategori 3
695 kr
Nollställ

Trygg biljettförmedling sedan 2006

  • Garanterad plats inom vald kategori
  • Vid köp av flera biljetter i samma kategori placeras sällskapet tillsammans*
    *Gäller biljetter som köps i samma bokning med reservation för att stora sällskap kan delas upp i mindre grupper
Trygga och smidiga betalningar

VISA/MC/AMEX/TRUSTLY/SWISH

Biljetter till Justin Bieber på Tele2 Arena i Stockholm.

Konserten är uppskjuten. Vi inväntar besked från arrangören om nytt datum. Köpta biljetter kommer gälla till det nya datumet som publiceras på denna sida så fort vi vet mer.

OBS! På Ståplats och Golden Circle gäller åldersgräns 13 år. Ingen åldersgräns för sittplatser på läktaren, arrangören rekommenderar att föräldrar till barn under 13 år också köper biljett och följer med på konserten.

Mer om arenan och kategoriindelning. 

Tele2 Arena är en av Sveriges modernaste arenor och invigdes i juli 2013. Arenan används året om och evenemang kan hållas både med öppet eller stängt tak. Till vardags är detta hemmaarenan för Hammarby IF och Djurgårdens IF i fotbollsallsvenskan.

Detta är en stor multiarena och för konserter är de närmsta sektionerna uppskattningsvis belägna ca 20-30 meter från scenen medan sektionerna längst bort från scenen har ett avstånd på ca 120-135 meter. Fördelarna med en arena i denna storlek är den stora publikfesten och magiska stämning som ofta uppstår tack vare att så mycket besökare får plats. Uppskattningsvis tar Tele2 Arena in upp till ca 40000 besökare vid konserter.

Biljett24s generella kategoriindelning för platser på Tele2 arena bedöms enligt följande:

Sittplats Kategori 1
Platser på långsidans nedre etage. Avståndsskillnaden mellan olika sektioner och scenen inom denna kategori är uppskattad till mellan ca 30-80 meter beroende på sektion. På sektionerna närmast scen kan det upplevas att vinkeln till skärmar etc. är snäv, detta ska ses i förhållande till att platserna längre bort ifrån scen istället har ett längre avstånd, men där sikten till skärmarna är bättre. Sett till sektionernas placering jämfört med andra platser på arenan gör vi en helhetsbedömning där vi anser att platserna inom denna kategorin är inom Tele2 arenas bästa sektioner.

Sittplats Kategori 2
Platser på långsidans övre etage, kortsidans nedre etage samt platser på långsidans nedre etage med sidosikt nära scen.

Platser belägna på långsidans övre etage förmedlar en helhetskänsla med utsikt över hela arenan, sikten till skärmarna avgörs beroende på närhet till scenen, ju längre ifrån scenen desto bättre sikt mot skärmarna och vice versa.

Platser belägna på kortsidans nedre etage mitt emot scenen ger ett helhetsintryck över scenen från ett längre avstånd, sikten mot skärmarna är fri och en bra översikt av arenan upplevs även härifrån.

Platser med sidosikt är belägna mycket nära scenen i förhållande till andra platser på arenan. Närheten uppfattas ofta som mycket positiv och sikten till scenen är fri medan sikten till bildskärmarna kan vara begränsad.

Sittplats Kategori 3
Platser belägna på övre etage, dels på kortsidan mitt emot scenen samt i kurvorna på samma sida som scenen.

Platser på kortsidans övre etage mitt emot scenen har ett långt avstånd till scenen men en bra utblick över arenan.

Platser i kurvan på samma sida som scenen är, i förhållande till andra platser inom kategorin, mycket nära scenen. När platser säljs här är scenen öppen och man har full insyn till showen bortsett från de skärmar som är riktade mot publikhavet. Många uppskattar dessa platser på grund av närheten, men också då man får möjlighet att uppleva ståplatspubliken framifrån.

Vi är väl medvetna om att olika kunder har unika preferenser och om du har specifika önskemål gällande placeringen på Tele2 Arena ber vi dig att kontakta oss innan ditt köp. Du kan också lämna önskemål i samband med beställningen, dessa önskemål uppfylls i så fall i mån av plats. Om inga önskemål lämnas kommer du bli placerad någonstans inom din valda kategori.