Tid kvar för att slutföra ditt köp

Om Biljett24

Biljett24 är din biljettförmedling för de mest attraktiva nöjes- och sportevenemangen. Vi köper, säljer och byter biljetter och vill erbjuda marknadens bästa villkor, den smidigaste transaktionen och den bästa servicen.

Vi hanterar såväl förhandsköp som sista minuten-biljetter och vi har ofta möjlighet att erbjuda olika alternativ – som de allra bästa platserna eller de mer prisvänliga.

Vi är experter på biljettmarknaden och har under 13 års tid förmedlat över 200 000 biljetter, till glädje för våra kunder. Vårt förstklassiga utbud, den kunniga och hjälpsamma personalen och vår gedigna kunskap om Sveriges viktigaste arenor är din garanti för en lyckad biljettaffär, antingen du är köpare eller säljare.

Vi har gedigen kunskap om villkoren på biljettmarknaden, prissättning, och kundernas önskemål om service. Vi är också kända för vår förmåga att skapa exklusiva arrangemang med attraktiva biljetter i centrum till företagskunder och andra grupper.

Vår prissättning följer marknaden vilket innebär att försäljningspriser och inköpspriser är direkt avhängiga varandra.

Biljett24 strävar efter att aldrig göra någon kund besviken. Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss.

Så säger våra kunder

Mycket bra sista minuten service. Tack för hjälpen med Bruce Springsteen biljetterna och sista minuten servicen, funkade perfekt!

Jens, 5 maj via Trustpilot

Service, tillit och gott bemötande! Otroligt serviceinriktade, har tidigare aldrig fått ett så bra bemötande. De inger tillit och jag kommer att köpa mer biljetter från dem.

Pia Blomqvist, 21 Nov via Trustpilot


Nyligen visat

Inget visat