Tid kvar för att slutföra ditt köp

Angående flyttade evenemang på grund av Covid-19

Uppdaterad 2020-04-02

Med anledning av regeringens beslut om att inga evenemang med fler än 500 besökare får genomföras vill vi delge nedan information.

Beslutet har tagits för att begränsa spridningen av det nya coronaviruset. Beslutet gäller tills vidare och tills dess att rekommendationen upphävs av Folkhälsomyndigheten.

För närvarande har inga beslut fattats kring evenemang i Biljett24s utbud som är planerade senare än den 20:e maj 2020. Vi kontaktar berörda kunder via e-post så fort vi får information från arrangören till respektive evenemang. Utgångspunkten är att evenemanget kommer genomföras tills annat meddelats av ansvarig arrangör.Berörda evenemang just nu

Harry Styles
Gäller konserten på Ericsson Globe, Stockholm. Ursprungligen planerad att hållas den 2:a maj 2020. Konserten är framflyttad till den 1:a mars 2021 och kommer fortsatt genomföras på Ericsson Globe (Globen).

Samtliga kunder kommer meddelas via e-post till den adress som angavs vid beställningen. Köpta biljetter gäller till det nya datumet och ska inte bytas ut. Kunder som har ytterligare förfrågningar ombeds skicka e-post med sin orderreferens till info@biljett24.se.

Santana
Gäller konserten på Ericsson Globe, Stockholm. Ursprungligen planerad att hållas den 3:e april 2020.

Konserten kommer flyttats till ett senare datum som meddelas inom kort. Vi avvaktar ytterligare besked från arrangören och kommer meddela alla kunder via e-post så fort vi har fått mer information. Köpta biljetter kommer gälla till det nya datumet. Kunder som har ytterligare förfrågningar ombeds skicka e-post med sin orderreferens till info@biljett24.se.

Bryan Adams
Gäller samtliga konserter i Sverige. Konserterna som ursprungligen var planerade att genomföras under mars månad har senarelagts och planeras nu att genomföras enligt nedan:

21 Maj 2020 Ericsson Globe, Stockholm
22 Maj 2020 Scandinavium, Göteborg
23 Maj 2020 Malmö Arena, Malmö

Samtliga kunder har meddelats via e-post till den adress som angavs vid beställningen. Köpta biljetter gäller till de nya datumen och ska inte bytas ut. Kunder som har ytterligare förfrågningar ombeds skicka e-post med sin orderreferens till info@biljett24.se.


Nyligen visat

Inget visat