Tid kvar för att slutföra ditt köp
AC/DC Rock or Bust World Tour - Snart i Stockholm

AC/DC Rock or Bust World Tour - Snart i Stockholm

Rockmusikens veteraner AC/DC har erövrat Skandinavien som en del av sin pågående världsturné, Rock or Bust Tour 2015. Den europeiska delen av turnén inleddes i maj och har redan hyllats med lysande recensioner och en rad utsålda spelningar. De australiska rockstjärnorna turnerar för att fira sitt 40-års jubileum och turnén baseras på albumet Rock or Bust, deras 16:e studioalbum, som släpptes i början av december 2014. 

Med den legendariska frontmannen Brian Johnson och den ikoniska Angus Young på gitarr, går biljetterna till konserterna åt snabbt; biljettförsäljningen toppade bland annat 300 000 i Tyskland, där samtliga arenor sålde slut på lite mer än en timme sedan biljetterna släppts. Den skandinaviska delen kommer, utöver framförandet på Roskilde igår, även innehålla en spelning i Oslo innan bandet intar Stockholm och Friends Arena nu på söndag, den 19 juli.

Få band fyller så mycket energi och engagemang i sina shower som det australiska rockbandet, och AC/DC-turnén kommer säkerligen att tillfredsställa både gamla som nya fans. Förutom låtar från sitt nya album, som ”Hard Times” och ”Sweet Candy”, förväntas bandet framföra många av sina klassiska låtar under turnén; några av höjdpunkterna kommer att omfatta ”Thunderstruck”, ”You Shook Me All Night Long” och den så mästerliga ”Highway to Hell”. Turnén följer fenomenalt framgångsrika ”Black Ice Tour”, som sträckte sig från 2008-2010 och hyllades av kritiker världen över som en av de bästa och mest lukrativa konsertturnéerna genom tiderna. Med hela fyra decennier bakom sig, har bandet alla möjligheter att leverera det ena formidabla framförandet efter det andra och även om det kommer att bli svårt för ”Rock or Bust Tour” att toppa framgångarna under Black Ice-tiden, finns det säkerligen inte brist på motivation! 

På grund av hans senaste sjukdom och avhopp från bandet, kommer Malcolm Young tyvärr inte medverka i turnén, hans plats på gitarr går istället till hans brorson, Stevie Young. Det är både den första turnén och det första albumet som den äldre Mr. Young har missat sedan bandet startade. Basisten Cliff Williams och trummisen Chris Slade kommer att slutföra uppställningen.

Om du är i Stockholm i helgen, varför inte njuta av AC/DC på Friends Arena för en kväll som kommer att leva länge i minnet? Detta kan vara din sista chans att se ett av världens största rockband live! Trots att biljetterna till Friends Arena sålde slut redan i december kan vi genom vår sistaminuten-tjänst fortfarande erbjuda ett fåtal biljetter till denna spelning.

Publicerad 2015-07-16 Hem 0 7605

KommenteraSvara

Du måste vara inloggad för att kommentera en artikel.

Artikelarkiv

Senaste kommentarer

Inga kommentarer

Sök nyhetsartiklar

Nyligen visat

Inget visat