Tid kvar för att slutföra ditt köp
Välkommen - Biljett24 2.0 är här!

Välkommen - Biljett24 2.0 är här!

När jag var med och grundade Biljett24 för snart nio år sedan blev vi snabbt en populär uppstickare på den svenska biljettmarknaden. Vi tillförde nya möjligheter för såväl biljettinnehavare som köpare och har sedan dess bidragit till en tryggare marknad på flera sätt. Mycket har hänt sedan 2006 och som en del i vår strävan att ständigt driva på utvecklingen av branschen och de tjänster vi erbjuder lanserar vi idag en ny bokningsplattform och hemsida med uppdaterad design, som vi tycker speglar hur vårt företag ser ut idag. Jag hoppas du gillar det!

Vi vill vara Sveriges bästa biljettförmedlare och genom att fokusera på användarupplevelse gör vi det enklare och säkrare än någonsin att beställa biljetter online. Bland annat utökar vi betalningsalternativen genom att erbjuda direktbetalning via nio svenska banker och du kan från och med idag dessutom välja att betala dina biljetter efter att du varit på evenemanget. Kan det bli säkrare än så?

Vi nöjer oss inte med det, vi ska vara bäst på kundservice också! Ja, du läste rätt, vi fortsätter sticka ut hakan och vår satsning på kundservice slutar inte vid att vi är tillgängliga via telefon dygnet runt. Från och med idag är vår policy dessutom att besvara alla kundärenden på mail inom 24 timmar, för vad vore vi om vi inte lever upp till namnet; Biljett24 står för biljettservice 24 timmar om dygnet! Vår kundservice agerar dessutom concierge och hjälper dig med det mesta kring evenemanget, alltifrån bordsreservationer på restaurang till bokning av resa eller hotell. Visst låter det spännande?

Ta dig gärna tid att bekanta dig med vår nya hemsida och dela med dig vad du tycker, din feedback är viktig för oss.

 

Bästa hälsningar

Daniel Lindblom
Grundare, Biljett24 AB

Publicerad 2015-07-12 Hem 0 8606

KommenteraSvara

Du måste vara inloggad för att kommentera en artikel.

Artikelarkiv

Senaste kommentarer

Inga kommentarer

Sök nyhetsartiklar

Nyligen visat

Inget visat